Пошук

Тостер (випаровувач чанний)

Опис обладнання

Випаровувач чанний, або тостер, служить для волого-теплової обробки шроту (знежиреного залишку сировини) олійних культур після процесу екстракції масла розчинником. Таким чином, видаляються залишки розчинника.

Принцип дії

Тостер – це вертикальна колона, що складається з декількох чанів, які обігріваються водяною парою. Кількість чанів та їх діаметр залежить від продуктивності лінії екстракції, на якій встановлений тостер.

У верхній частині тостеру над верхнім чаном розташований ковпак із патрубками. Він слугує для подачі шроту, а також для відведення парів розчинника. Під днищами чанів розміщуються колектори з форсунками, які подають гостру пару через решітку днища, що сприяє покращенню процесу відгону розчинника та кондиціювання шроту. Кожен чан також обладнаний лопатевими мішалками, які служать для переміщення та перемішування сировини. Вони обертаються за допомогою загального валу.

Тостер також обладнаний регулюючими клапанами – вони підтримують необхідний рівень шроту в чанах під час безперервної роботи тостера. Клапанами можна змінювати рівень шроту в окремих чанах, не зупиняючи при цьому роботу всього обладнання.

За бажанням клієнта, температура продукту на виході може регулюватися автоматично, або вручну.

Купити тостер високої якості можна у компанії «ТАН».

Технічні характеристики тостерів виробництва ТОВ "ТАН"

Технічні характеристики ТД-1 ТД-2 Т-2200-10
Продуктивність за шротом соняшника, т/добу 380 100-110 200-210
Кількість секцій, шт 5 (по 2 чани в кожній секції) 3 (по 2 чани в кожній секції) 5 (по 2 чани в кожній секції)
Внутрішній діаметр секції, мм 3200 2000 2200
Висота шару шроту в чані, мм, не більше 370 370 370
Об’єм сорочки днища чану, м3 0,29 0,06 0,08
Об’єм сорочки стінок секції, м3 0,06 0,44
Вид теплоносія в сорочках чанів Перегріта водяна пара
Розрахункове технологічне споживання пари, кг/год, не більше 4500 1200 2500
Частота обертання валу мішалки, об/хв 16±3 27±3 25±3
Встановлена потужність електродвигуна приводу мішалки, кВт, не більше 90 30 55
Суха маса, кг 47000 15000 26000
Часті питання про тостер (випаровувач чанний)
Що таке чанний випарник?
Тостер для шроту – це пристрій для обробки шроту олійних культур, при якій він піддається термічній обробці.
Як працює тостер для шроту?
Шрот поміщається в чани, де він піддається термічній обробці за високої температури. У результаті відбувається випаровування вологи та випаровування залишків розчинника в шроті, що дає змогу збільшити вміст білка і жиру в одержуваному шроті.
Яка продуктивність чанного випарника?
Продуктивність тостера для шроту залежить від моделі та може коливатися від 120 до 500 тонн шроту на добу.
Які переваги використання чанного випарника?
Використання чанного випарника дає змогу збільшити вміст білка і жиру в одержуваному шроті, поліпшити його смакові та поживні властивості.

Account details will be confirmed via email.

Надіслати

    Надіслати

      Зворотній зв'язок

        This site is registered on wpml.org as a development site.