Політика конфіденційності

Загальні положення:

Управління даними (далі – «Сайт») здійснюється ТОВ “ТАН”, код ЄДРПОУ (ЄДРПОУ) юридичною особою, зареєстрованою та чинною відповідно до вимог законодавства України (далі – «Компанія»).

Компанія з великою повагою відноситься до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали Сайт, а також тих, хто користується сервісами, що надаються сайтом; у зв’язку з чим, Компанія прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей або сукупності відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), тим самим створивши та забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів Сайту для кожного користувача.

Дана Політика конфіденційності та захисту персональних даних (далі – «Суспільство») встановлює порядок здійснення Компанією обробки персональних даних, види збираних персональних даних, цілі використання таких персональних даних, взаємодію Компанії з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних даних, а також контактну інформацію для користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та поводження з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у Вас до практики захисту персональних даних.

Збір та використання персональних даних:

Власником та розпорядником персональними даними користувачів Сайту є ТОВ «ТАН».

При використанні користувачем сервісів Сайту Компанією здійснюється обробка даних користувача, а саме:

  • даних, наданих користувачем як із заповненні реєстраційних форм, і у процесі користування сервісами;
  • файлів cookie;
  • ір-адреси;
  • параметрів та налаштувань інтернет-браузерів (User – agent).

Компанія збирає лише особисті дані (наприклад, Ваше ім’я та прізвище, логін та пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать тощо), які свідомо та добровільно надані Вами як суб’єктом персональних даних з метою використання послуг Сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб’єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої у цій політиці метою їх обробки.

Під час відвідування Сайту фіксуються всі входи до системи. Інші відомості щодо трафіку користувача НЕ обробляються та НЕ зберігаються.

Звертаємо Вашу увагу:

Компанія обмежується збором мінімального обсягу інформації, необхідного для виконання запиту суб’єкта персональних даних. У будь-якому випадку, коли запитується необов’язкова для надання інформація, користувачам буде про це повідомлено в момент збору такої інформації.

Компанія НЕ збирає будь-яку інформацію, щодо обробки якої законодавством встановлені певні вимоги, як то інформацію про расове чи етнічне походження, у політичних, релігійних чи світоглядних переконаннях, членстві в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання у скоєнні злочину чи засудження до кримінальному покаранню, а також дані, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (згідно зі статтею 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

Компанія збирає дані щодо статистики відвідування Сайту. Відомості можуть містити інформацію про з’єднання, трафік, браузер користувача, а також у дати, часі, тривалості роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.

Account details will be confirmed via email.

Зворотній зв'язок

    This site is registered on wpml.org as a development site.