Харчовий склад готової ріпакової олії схожий на оливковий аналог. Завдяки тому, що продукт має відмінні властивості, проблем з його збутом зазвичай не виникає.
Кунжутна олія має яскравий смак і феноменальний ні з чим не порівнянний аромат. Крім смаку масло з кунжутного насіння – це ще й джерело різноманітних корисних речовин та мікроелементів.
Як «вихідники» вихідної сировини використовують тільки добре оброблене, очищене і висушене насіння сої. Причому у виробництво йде те насіння, яке не заражене грибком і суворо відкаліброване за розміром. Також суворо ведеться облік вологості та концентрації сирого протеїну.
Обладнання для виробництва бавовняної олії (Україна) потрібне тим, хто хоче відкрити прибутковий бізнес. Наша компанія може запропонувати своїм клієнтам кілька видів ліній, залежно від обсягів виробництва та методу, який планується використовувати.